Darujte TANGO na Vianoce

Tanec. Hudba. Objatie. Emócia. Spojenie. Život je tango. Tango je život. TangoVida

V predvianočnom čase sa zamýšľame nad tým, čo darovať svojim blízkym, čím im urobiť radosť, ako ich prekvapiť. Nechajte sa inšpirovať sériou vianočných poukazov štúdia TangoVida, ktoré potešia srdce každého tanečníka či tanečnice argentínskeho tanga, aj tých, ktorí ešte len snívajú o tom, ako sa budú v objatí vznášať na parkete…

Vianočné poukazy TangoVida možno uplatniť v novom roku, pričom konkrétna platnosť je uvedená jednotlivo. Nájde sa v nich isto každý, od začiatočníkov až po pokročilých, či sa lekcií zúčastňujú pravidelne, alebo majú času na tango pomenej. Stačí si vybrať.

Všetky skupinové lekcie a hromandné aktivity sú podmienené aktuálnymi opatreniami a kapacitou štúdia. TangoVida sa vynasnaží ponúknuť čo najlepšie možnosti, hneď ako to opatrenia umožnia.

POUKAZ NA ZAČIATOČNÍCKY KURZ

POUKAZ NA ZAČIATOČNÍCKY KURZ argentínskeho tanga v tanečnom štúdiu TangoVida. Poukaz platí pre 1 osobu na začiatočnícky kurz v roku 2024 (t.j. ktorýkoľvek kurz začínajúci sa najneskôr v decembri 2024). Netreba sa vopred prihlasovať, stačí prísť. Začiatočnícky balík zahŕňa 10 skupinových lekcií (po 60 min.). Termíny kurzov a ďalšie užitočné informácie budú uvedené na webstránke v časti Začiatočníci.

Cena za začiatočnícky balík: 120 EUR (učitelia/študenti 110 EUR)

POUKAZ NA INDIVIDUÁLNE SÚKROMNÉ LEKCIE

POUKAZ NA INDIVIDUÁLNE SÚKROMNÉ LEKCIE argentínskeho tanga s Denizom Hazirom v štúdiu TangoVida v Bratislave pre 1 osobu alebo 1 pár na 60 min. Poukaz platí do 31.12.2024, termíny lekcií dohodou. Kontaktujte nás, prosím, v dostatočnom predstihu.

Cena za 1 súkromnú lekciu: 50 EUR

POUKAZ NA 1 MESAČNÉ ČLENSKÉ

POUKAZ NA 1 MESAČNÉ ČLENSKÉ v štúdiu TangoVida v skupine Luna, Estrella alebo la Luz. Poukaz platí pre 1 osobu na 1 kalendárny mesiac v roku 2024 a je neprenosný – zaradenie do konkrétnej skupiny je možné iba po dohode s inštruktorským tímom TangoVida. Termíny lekcií a ďalšie užitočné informácie budú uvedené na stránke.

Cena za 1 mesiac: 48 EUR

POUKAZ NA TANGO KREDIT

POUKAZ NA TANGO KREDIT je možné uplatniť pri platbe za akýkoľvek program v štúdiu TangoVida. Kredit bude odpočítaný z plnej ceny danej aktivity. Poukaz platí do 31.12.2024.

V ponuke máme kreditové poukazy na: 20 eur, 30 eur a 50 eur

Kontakt: www.tangovida.net